Hoe gaat het met Mathias in Mei ’16 :

Mathias heeft de 2de, van een reeks van 3 chemo kuren gehad. (telkens 5 dagen chemo en dan 16 dagen ‘rust’). Dit met ondersteuning van een anti-angiogenese product, om bloedvatvorming bij de tumor af te remmen of te stoppen. Spijtig genoeg heeft hij tijdens deze behandeling een Haemophilus Influenza bacterie opgelopen, die ook op de kateter zat, dus geen 5 dagen behandeling, maar nog eens een extra 10 dagen elke dag op en af naar het ziekenhuis voor intraveneuse antibiotica. Gelukkig hebben we die 6 van die 10 dagen dicht bij huis kunnen krijgen, en waren opa & oma chauffeur van dienst.  

De laatste bloedresultaten laten veel ‘dode’ cellen zien. De waarden die we zien zijn niet te verklaren door de hoeveelheid tumor die er op de laatste scans te zien was; Dus ofwel is er sprake van veel nieuwe tumor (en neuroblastoom kan verschrikkelijk snel groeien) ofwel worden er veel eigen cellen vernietigd … Geen van beiden is goed nieuws.

Zijn pijnbeeld (was alleen in de linkernie) gaat wel terug wat achteruit. Mathias zegt zelf dat hij ‘geen’ pijn heeft; “Alleen als ik stap heb ik pijn”  , maar hij mankt er wel duidelijk naar. En zijn linkerknie begint nu voor de eerste keer ook dit pijnbeeld te vertonen. Dus veel pakken, paardje op de rug, of in de buggy, als we op stap zijn. Zijn gewicht zit ondertussen terug boven de 15 kilo.. (5 jaar & 1m03) Om Mathias de kans te geven om echt te recupereren, hebben we start van de 3de en laatste chemokuur, een week uitgesteld, dus start niet op 6 juni, maar wel op 13 juni.

Dank u !! Gracias !! Merci !! Thanks !!

Wat een start van de campagne ! Hiermee is voor de komende maanden onze stock van thuissupplementen veilig gesteld. Volgende aankopen zijn gebeurt :

  • GTF Chromium, volgens onze inzichten een goed strijdmiddel in de suikeroorlog. Dit supplement zorgt ervoor dat eigen cellen, de weinige suiker die nog aanwezig is tgv het glucose-arme dieet, optimaal kunnen opnemen. En dit ten nadele van de hongerige tumorcellen die 15x meer glucosereceptoren hebben dan onze Eigen cellen.

  • Medicinale Canabis olie. Waarom we die switch gemaakt hebben vindt je op deze pagina.

  • Supplementen & Kruidenthe. Veel supplementen zijn ook in the vorm te krijgen. Soms makkelijk want er zijn al veel capsules te nemen. Verder gebruiken we ook steeds the om te ontgiften & te ontzuren. Deze the’s zijn niet altijd zo lekker, vandaar dat we ook steeds natuurlijke zoete the’s toevoegen.

Nieuwe behandelingen :

  • we gaan de komende 2 weken vernemen in welke mate GHB wil meegaan in ons studieproject verhaal

  • er zijn wel enkele opties in het buitenland, maar dit is voor meerdere reden geen evidentie. (met een kind van 5 jaar naar nieuwe omgeving, ver van huis, zal meestal volledig of gedeeltelijk zelf betaald moeten worden, zoveel kansen om grote bedragen uit te geven hebben we niet, dus we moeten hier de juiste beslissing zien te maken).