Juli ’16 :

We zijn ondertussen gestart met een deel van de behandeling, nl. het Oncolytisch virus, voor meer details kijk op de blog.

Juni ’16 :

Tijdens onze zoektocht, waaren we het Rigvir, het Riga Virus, een oncolytisch virus, al tegengekomen als veelbelovende niet-traditionele behandeling. Maar met Mathias naar Riga gaan is niet echt een haalbaar scenario lijkt het … Kostprijs, opstart in Riga en daarna opvolging thuis :  +/- 20000 € .

Veel van de niet-traditionele leidraden richting het RigVir, hebben ons ook tot bij het IOZK (het immunologish & oncologisch centrum Keulen) gebracht. Zij gebruiken ook een oncolytisch virus, maar in combinatie met (DNA herprogrammerende) chemo, locale warmtebehandeling (waren we ook al tegengekomen in Mexico) en dentrische cel therapie. Kostprijs : +/- 40000 €.

Nu moeten we in eerste instantie evalueren, of de bloedwaarden goed genoeg zijn voor een eerste reeks testen in Keulen, en of daar kan bevestigd worden dat zijn immuumsysteem nog sterk genoeg is voor dit soort van behandeling ….

Als u de infobrochure van het IOZK doorneemt, zal u zien, dat zij een holistische, 360°C aanpak gebruiken … wat een contrast met de UZ visie waar wij meer dan een jaar lang in zijn meegegaan … Toch vreemd dat dit soort van volledige aanpak behandelingen niet erkend is, maar een eenzijdige, ‘we gieten er nog wat chemo in, en we stralen nog wat’ aanpak … wel … Wetende dat deze behandingen genezing omschrijven als ‘5 jaar overleven of niet opnieuw ziek worden’, en eveneens met grote waarschijnlijkheid nieuwe tumors zullen induceren …